ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Ханя (CHQ) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Ханя

 

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Ханя (CHQ). Ние разполагаме с различни резервационни системи, като така сравняваме полетите на редовни и чартърни авиокомпании. Освен това ще Ви предложим специална цена. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до или от Летище Ханя (CHQ).

За резервация на самолетен билет до Летище Ханя (CHQ) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до или от Летище Ханя (CHQ)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато изберете Вашият подходящ вариант за самолетен билет до Ханя, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Ханя.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХАНЯ
Какво да посетим и разгледаме в Ханя?


Заповядайте на разходка в красивия град Ханя. По уникален начин той съчетава настоящето с миналото и не случайно за него казват, че е Диамантът на остров Крит (Гърция). Като начална точка на разходката Ви ще започнем с централния пазар, построен през 1913г. има форма на кръст с 76 магазина, задоволяващи и най-изтънчения вкус на посетителите.

После минаваме по търговската улица Мусурон, по туристическата улица Стиванадика и стигаме художествената галерия, стария град, пристанището и археологическия музей.

Следват: Кидония, Акрополис, Веницианския манастир, пристанището в Ханя, корабостроителниците и последно е Големия Арсенал.

Туристите с любопитство се разхождат и до крепостта Фиракс, с издигнатото знаме в знак на обединението на остров Крит с Гърция. В крепостта ще видите и Морския музей, а в близост до него и храм Сан Салваторе.

Разгледайте и аристократичния квартал, в който се намират красивите хотели на Ханя. Продължавайки стигате до еврейския квартал с реставрираната синагога и турската баня.

Близо до пристанището ще Ви приюти площадът Спладжия с храма Св. Никола с турско минаре и Храм Агиос Рокос.

Ако все още Ви е останало време вижте палата на Принц Георги, къщата на Елефтериос Венизелос, руската църква Света Магдалена и църквата Евагелистрия.

Не отминавайте и кръговия площад на свободата, резиденцията на владиката, паркът Мир и дружба на народите и стадиона.

Разглеждайки всичко това ще добиете представа за венецианската духовност, за класическото богатство и турската семплост взети заедно  което характеризира град Ханя.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ХАНЯ (AIRPORT CHANIA - CHQ)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.