ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Хамбург (HAM) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Хамбург

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Хамбург (HAM). Ще Ви предложим специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Хамбург (HAM).

За резервация на самолетен билет до Летище Хамбург (HAM) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Хамбург (HAM)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант

Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Хамбург, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Хамбург.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ХАМБУРГ
Какво да посетим и разгледаме в Хамбург?


Вторият по големина в Германия е град Хамбург. Ако сте решили да го посетите не се двоумете. Разположен на река Елба, вливаща се в Северно море. За развитието на града допринася традицията на многото милионери, даряващи своето богатство на фондации. Хамбург държи първо място по брой мостове, по многото зелени площи и най-големия речен остров.

Първите жители се заселват в 4в.пр.н.е. От църквата построена от Карл Велики и издигнатата крепост Хамбург води своето начало и става важен търговски и индустриален център. Тук е основана най-голямата презатлантическа параходна компания "Хамбург-Америка". Като водещ индустриален център в него се развиват производства, като фабриката Еърбъс, производството на Нивеа, корабостроителницата Блум & Фос, германската централа Филипс, медодобивен завод много други. Освен това градът е и медийно седалище на Германската Информационна Агенция и на много международни рекламни агенции.

Запазена марка са шесте кули на основните църкви заедно с кулата на кметството. Емблемата на града е църквата "Св.Михаил", тя представлява паметник на Втората световна война.

Туристите-любители на музейното изкуство могат да посетят около 50-те музея, а ако не разполагат с толкова много време по-известни от тях са: Музеят на изкуствата и занаятите, Музеят на подправките, Хамбургският исторически музей, Концентрационният лагер Нойенгаме. Етнологическият музей и Музеят на еротиката.


Интерес  за разглеждане представляват: Кулата на Кметството - построена през 1897г., търговската сграда Чилехаус, Планетариумът, Пристанището, рибния пазар и зоологическата градина без клетки за животните.

Градът просто е потънал в зеленина и паркове осигуряващи на своите жители красиви места за пикници и разходки. Ханбург има изключително богат културен живот. Тук в 1678г е открита първата опера, в която великите Монсерат Кабайе, Лучано Павароти и Мария Калас изнасят своите концерти.

За Хамбург още е известно, че е столица на мюзикълите. Тук за пръв път се играе "Котките", "Цар лъв", "Мръсни танци".

Ако Вашето посещение съвпадне с празненствата на 7 май - рожден ден на пристанището може да сте свидетели на пищните фиести, а най – красиви са уличните фестивали в края на лятото. Ще останете доволни от видяното.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ХАМБУРГ (AIRPORT HAMBURG - HAM)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.