ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Рига (RIX) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Рига

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Рига (RIX). Ние разполагаме със специални цени. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до летище Рига.

За резервация на самолетен билет до Летище Рига (RIX) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Рига (RIX)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Рига, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Рига, за желания от Вас период и район.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РИГА
Какво да посетим и разгледаме в Рига?

На север на брега на Балтийско море туристите с интерес посещават столицата на Латвия –Рига. Посещението започва от Замъкът на Рига - забележителна сграда в Стария град, в която са пребивавали управниците на града, а последния е латвийският президент.

Следват: Площадът на кметството в Рига, който в миналото е бил градски пазар, разрушен по времето на Втората световна война и реставриран след нея; Площад Ливу, на който се помещават централите на занаятчиите и търговците; Площадът на катедралата, който е най-голям и прочут с откритите си кафенета, а в края и се намира катедралата от 1211г., чийто фасада доста пъти е променяна.

Посетете църквата Свети Петър, чийто асансьор Ви отвежда до площадки с невероятен изглед към града.

Разходете се из централния пазар. Тук от павилионите за разнообразни стоки ще си купите сувенири и подаръци за  близките си, а от щандовете за храна ще се насладите на много вкусотии.

Разходката продължава до Монументът на свободата на улица Бривибас, а наблизо се простира и паркът Бастейкалнс.

Туристите изявяват интерес и  към Барутната кула в миналото, известна като Пясъчната кула - служеща за съхранение на барут, а днес в нея се помещава Военният музей.

Интерес има и към Латвийския национален музей. В него ще Ви запознаят с развитието на изкуството в Прибалтика, Латвия и Русия.

Вижте и новите квартали - Арт квартал Спикери най – оживен, в който се излагат творби на арт групи, а музиката е на живо и Ар нуво за почитателите на този стил.

Разходката няма да бъде пълна, ако не видите известната статуя на Бременските музиканти, подарък на Рига от град Бремен. Тя е изображение на магарето, котката, кучето и петела  от приказката на Братя Грим.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ РИГА (AIRPORT RIGA - RIX)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.