Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Палма де Майорка (PMI) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети на телефони: 0896-88-99-07 и 0877-78-63-22

Самолетни билети Палма де Майорка

Нуждаете ли се от евтин самолетен билет до Летище Палма де Майорка (PMI)? Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предложи най-евтините оферти за самолетен билет до Летище Палма де Майорка (PMI). Нашите резервационни системи ще сравнят полетите на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиопревозвачи. При нас може да откриете най-преференциалните цени и тарифи. Можете да резервирате самолетен билет и по телефона. Нашите онлайн агенти ще Ви помогнат да си организирате възможно най-евтиното самолетно пътуването до Палма де Майорка.

За резервация на евтин самолетен билет до Летище Палма де Майорка (PMI) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище БПалма де Майорка (PMI)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Палма де Майорка, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Палма де Майорка.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА

Какво да посетим и разгледаме в Палма де Майорка?


Балеарски острови - остров Майорка – Палма  де Майорка е топ туристическа  дестинация предлагаща екзотика, романтика, горещи плажове, нощни клубове и всичко, което Ви дойде на ум. Това представлява градът - столица и пристанище, всичко взето заедно. Безспорно всичко това се предлага на многобройните туристи посетили острова и останали без дъх от преживяната. Сред много хора Палма де Майорка е една ваканция - мечта. Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще сбъдне тази Ваша мечта.

Първо се отбийте  в стария град, чийто тесни улички носят характерен отпечатък на арабско влияние. Те са осеяни с множество галерии и музеи, като по-интересни са Арабските бани - останки от мавърското минало на Палма.

Баните имат византийски произход и историята сочи, че са били притежание на мавърски благородник, който използвал колоните от римска конструкция.

Транспортен възел на Палма е Пласа д’Еспаня. Тук ще отдъхнете в местния парк и ще се насладите на приятната гледка от старинни сгради, романтични кафенета и сувенирни магазинчета.

Посетете катедрала ”Ла Сеу”, изградена върху джамия и посветена на Свети Себастиан - покровител на града. Катедралата е в строеж от 1229-1601г., а после е реставрирана през 1901г.

Пропуск ще е, ако не разгледате и историческия паметник от 14 в.- Замъкът Белвер, който е и музей. До него се стига с транспорт за по-удобно, а в него има изложба на два етажа.

Ще си изкарате чудесно в Палма де Майорка! Събирайте багажа, резервирайте евтин самолетен билет с Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ и посетете този екзотичен остров!

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА (AIRPORT PALMA DE MALLORCA - PMI)