ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Нюрнберг (NUE) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.


Самолетни билети Нюрнберг

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Нюрнберг (NUE). Ще Ви предложим специална цена. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Летище Нюрнберг (NUE).

За резервация на самолетен билет до Летище Нюрнберг (NUE) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Нюрнберг (NUE)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Нюрнберг, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Нюрнберг.ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В НЮРНБЕРГ
Какво да посетим и разгледаме в Нюрнберг?Ако желаете да се запознаете с живата история на Германия от времето на Средновековието до днешно време посетете Нюрнберг. Започнете със старинната крепост, започнала да се изгражда по времето на император Конрад III и продължила да се разширява до седемнадесети век. Туристите посетили града не случайно казват, че историческата част на Нюрнберг започва или свършва от крепостта. Разходката покрай градските стени, кладенците и прекрасно украсените църкви, остават без дъх посетителите откъм природа и исторически забележителности.

Пристигате в къщата Фембохаус, дом на Нюрнбергския автентичен замък - музей Тухершлос. Времето тук сякаш е спряло, човек има усещането, че обитателите  на замъка всеки момент ще се появят като живи люде.

От далечното минало е останала къщата на художника Албрехт Дюрер и сградите на кметството, Дукументационен център Райхстагсгеленде, Мемориален музей за Нюрнбергските процеси.

Ако Вашата разходка случайно е по времето на месец декември – по Нюрнбергския коледен базар, ще станете свидетел на  празничната атмосфера, повтаряща се от четиристотин години насам.

Интерес представлява Музея за играчки, Музея на железниците - в който е направен първия локомотив в света, Културно-историческия музей - пресъздаващ историята от Средновековието-Барока-Ренисанса и Възраждането до деветнадесети век.

Не пропускайте и занаятчийския център, наблюдавайки занаятчиите по време на работа. От тук може да си закупите кожени сувенири, ламаринени играчки, прочутите меденки  и опитате любимото традиционно ястие за Нюрнбергер - ростбратвурст.

Накрая се отбийте в старите исторически кръчмички на чаша пенлива бира, за да изпитате удоволствие от разходката Ви в този град.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ НЮРНБЕРГ (AIRPORT NUERNBERG - NUE)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.