ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Москва Шереметиево (SVO), Летище Москва Домодедово (DME) или Летище Москва Внуково (VKO) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.
Самолетни билети Москва
Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Москва Шереметиево (SVO), Летище Москва Домодедово (DME) или Летище Москва Внуково (VKO). Ние разполагаме със специални цени. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Киев.

За резервация на самолетен билет до Летище Москва Шереметиево (SVO), Летище Москва Домодедово (DME) или Летище Москва Внуково (VKO) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Москва Шереметиево (SVO), Летище Москва Домодедово (DME) или Летище Москва Внуково (VKO)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Москва, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Москва, за желания от Вас период и район.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В МОСКВА
Какво да посетим и разгледаме в Москва?


Решили сте да посетите Москва - старинен град с много исторически забележителности. Трябва да разполагате с доста време за да видите всичко. Озовавате се на топ забележителността - Кремъл, а от тук в Оражейната палата при богатствата на принцове и царе живяли и господствали в далечното минало. Тук ще видите потъналите зали в злато, кадифе и скъпоценни камъни, експонати като яйцето “Фаберже”, диамантения фонд, облеклото на Екатерина Велика, колекция от бижута и скъпоценности.

Преминавате на Червения площад и Мавзолеят на Ленин, който почива тук от 1924г. От 1990г Червения площад и Кремъл са в Списъка на ЮНЕСКО. На 9-ти май всяка година на площада се състои военен парад и въздушно шоу. Туристите с интерес разглеждат площада задължително посещават мавзолея. В миналото името “червен” се превеждало - красив, а след събитията през 1917г името му се свързва с победата на революционерите.

На Катедралния площад в Кремъл се намира Успенската катедрала, като най-стара сграда и катедрален храм на Русия.

От музеите добре е да посетите Музея за изящни изкуства, за тези които се интересуват от изкуството на Пушкин, Ботичели и Рембранд. Държавен исторически музей - съдържащ експонати от праисторически времена и Музей на космонавтиката, с експонати от оборудването на руските космически кораби.

Отбийте се в Храма на Христос Спасителя - строен в знак на благодарност към бог и против войната. Посетете Новодевическия манастир, построен 1524г. в чест на победата при Смоленск.

Списъка с туристическите обекти продължава с Третяковската галерия, която е дом на  най-голямата колекция на руското изкуство. 100 000 картини са разположени в 62 зали.

Любителите на театралното изкуство могат да посетят Болшой театър и да разгледат телевизионната Кула Останкино висока 540м.

Непропускайте Църквата Св. Василий, построена по времето на Иван Грозни като архитектурно чудо на света.

Ако още Ви е останало малко време посете: Александровската градина с Вечния огън при Паметника на незнайния воин, Камбанарията на Иван Велики - архитектурен ансамбъл от древни храмове с 21 камбани. Историческия район  Арбат, на чийто територия се намират къщите – музеи на Пушкин, Лермонтов и Марина Цветаева.

В центъра на града се намира Московската зоологическа градина - дом на 1000 вида животни.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МОСКВА ШЕРЕМЕТИЕВО (AIRPORT MOSCOW - SHEREMETYEVO - SVO)
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МОСКВА ДОМОДЕДОВО (AIRPORT MOSCOW - DOMODEDOVO - DME)
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МОСКВА ВНУКОВО (AIRPORT MOSCOW -VNUKOVO - VKO)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.