Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Минск (MSQ) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

 

Самолетни билети Минск

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Минск (MSQ). Ще Ви предложим специална цена. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Летище Минск (MSQ).

За резервация на самолетен билет до Летище Минск (MSQ) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Минск (MSQ)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Минск, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Минск.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В МИНСК
Какво да посетим и разгледаме в Минск?


Минск е красив град, столица на Беларус, разположен на бреговете на реките Ниамиха и Свислач. Като административен център на Минска област, градът е обособен като отделна област. Населението му наброява 1,8млн с вековна история. Началото на Минск датира от 1067г. В далечното минало е бил обект на многократно разрушаване, но винаги е успявал да се възстанови.

В днешно време градът се е превърнал в образователен, културен, туристически, административен и финансов център. С интересните си забелижителности и мономенти представлява туристическа дестинация за много посетители.

Територията на  столицата е дом на 16 музея, като най-интересни са: Музей на изкуствата на културата на Белорус и Национален музей.

Можете да разгледате 11 театъра и 34 образователни институции. Атракция за Минск е Римокатолическата църква Свети Симон и Елена, която е построена с даренията и молбата на 2000 католици през 1905г.

Историята разказва, че по време на окупацията от немците тя се е ползвала като кино, а по – късно през 1990г. е реставрирана за богослужение.

Посетете непременно Мараиинската катедрала, катедралата Св.Богородица и Червената църква – символи на града.

Интригуващото минало, днешното процъфтяващо настояще и бъдещето на Минск, превличат туристите да разгледат една от най-красивите европейски столици.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МИНСК (AIRPORT MINSK - MSQ)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ

 


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ