Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Малага (AGP) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

 
Самолетни билети Малага
Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Малага (AGP). Ще Ви предложим специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Малага.

За резервация на самолетен билет до Летище Малага (AGP) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Малага (AGP)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Малага, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Малага.

 


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В МАЛАГА
Какво да посетим и разгледаме в Малага?


Най-впечатляващи забележителности за Малага са двата замъка: Кастило де Гибралфаро и Алкасаба. Ако се изкачите до Кастило де Гибралфаро пред вас ще се открие чудесна панорама на града и месността около него. До втория се стига по- лесно и е украсен по-богато.

Интерес за туристите представляват следните музеи: Интерактивния музей на музиката, разполагащ с колекция на музикални инструменти.

Музей на бикоборството и арена за борба с бикове, съхраняващ предмети свързани с това древно изкуство, построен през 1874г за 14 000души.

Музей на виното.

Музей на куклените къщи - представя изложба на над 50 мини модела, като много от тях от деветнадесети век.

В центъра на града се намира Център за съвременно изкуство. На площад Mersed ще разгледате Родния дом на Пикасо - в този апартамент минава неговото детство, а в музея му ще Ви запознаят с богатата колекция от неговите творби.

Тук се намира и Катедрала, която също представлява интерес за посещение.

В Ботаническата градина ще Ви запознаят с нейното разнообразие от експонати и видове от флората и фауната.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ МАЛАГА (AIRPORT MALAGA - AGP)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ

 


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ