ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании до и от Летище Киев Бориспол (KBP) или Летище Киев Жуляни (IEV) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

Самолетни билети Киев

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Киев Бориспол (KBP) или Летище Киев Жуляни (IEV). Ние разполагаме със специални цени. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Киев.

За резервация на самолетен билет до Летище Киев Бориспол (KBP) или Летище Киев Жуляни (IEV) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Киев Бориспол (KBP) или Летище Киев Жуляни (IEV)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Киев, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Киев, за желания от Вас период и район.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КИЕВ

Какво да посетим и разгледаме в Киев?


Избрали сте да посетите столицата на Украйна - Киев. За този огромен по население и площ град, Ви е нужно доста повечко време и търпение. Със своите исторически забележителности, с оживения му живот и красива природа Киев е привлекателна дестинация за голям брой туристи от цял свят. Той представлява културен, индустриален и научен център в Източна Европа.

Да започнем с историческата улица “Андрийвский узвиз”, която свързва най-стария квартал “Подол” с Горния град на Киев. За туристите тя е известна с името “Киевският Монмартър”, наблизо се издига Замъкът на Ричард - Лъвско църце.

Интерес тук представлява храм “Св. София” - най-старата църква, част от културното наследство на ЮНЕСКО с позлатени кубета, представляваща държавен музей. Изключителен интерес за храма е ”Оранта” - изображение на Дева Мария по време на молитва с издължени ръце.

Сред многото църкви, по-забележителни са: Пете купола на Десятината църква, Пещерните манастири, включени в списъка на ЮНЕСКО. Относно пещерните манастири историята разказва, че са изкопани от монасите - отшелници живеещи там.

Няколко църкви могат да се разглеждат само със свещ. Разгледайте и православните църкви: Андреевската църква, катедралата "Свети Михаил" със златно кубе и катедралата “Св.Володимир”.

Посетете и Златната врата, която e служила за врата на древната Киевска крепост - сега музей.

Пропуск ще бъде, ако не посетите “Марийнский Палац” - резиденция на украинския президент, а до него се намира и сградата на парламента.

Следва високата 62м. статуя “Майко родина”, намираща се в Музея на Великата отечествена война, хотел Салют, Вечния огън в гробницата на незнайния воин.

Любителите на оперното изкуство могат да се отбият в Киевската опера в неоренесансов стил, а ако Ви остане още малко свободно време посетете Зоологическата градина и двете ботанически градини на Киев.

В Киев се намира и Украинският национален музей на Чернобил - спомен от чернобилската катастрофа от 1986г.

Разходката Ви може да завърши с посещение на Етнографския музей, за да се насладите на украинската хорова музика и с разглеждането на селището ”Пирогов” - представляващо музей на открито, разказващ за живота и миналото на Украйна.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ КИЕВ - БОРИСПОЛ (AIRPORT KIEV - BORISPOL - KBP)
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ КИЕВ - ЖУЛЯНИ (AIRPORT KIEV - ZHULYANY - IEV)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.