ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!


 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и чартърни авиокомпании до и от Летище Ираклион (HER) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.


Самолетни билети Ираклион

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Ираклион (HER). Ние разполагаме със специални цени. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до Ираклион.

За резервация на самолетен билет до Летище Ираклион (HER) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Ираклион (HER)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Ираклион, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Ираклион, за желания от Вас период и район.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ИРАКЛИОН

Какво да посетим и разгледаме в Ираклион?


Решили сте да посетите древна Гърция, започнете от Ираклион. Столицата на най-големия гръцки остров - остров Крит, съчетала очарователна природа с много история и красив плаж. Картината се разнообразява от множество сувенирни магазинчета, таверни, бутици, дискотеки и ресторанти. Историческите забележителности отварят врати по всяко време за любопитни туристи. Където има море, непременно има и пристанище. Разходката по край него може да Ви потопи в  романтична и автентична атмосфера на древния град.

До входа на старото пристанище се на мира символът на Ираклион - Крепостта Кулес с издялани каменни лъвове и открит театър. Тя е построена от веницианците в ХIII в., като защита от нападение.

Любителите на музейното изкуство могат да посетят: Историческия музей; Приподонаучния музей и Археологическия музей.

В Историческия музей на Ираклион ще Ви разкажат за историята на остров Крит и събитията до днешни дни. Ще се запознаете с ръкописи на книги, картини, старинни носии, керамични съдове и колекция от оръжия. На острова е роден Ел Греко 1541г.,негови произведения се съхраняват тук.

Археологическия музей съхранява съкровища на минойската цивилизация, които са намерени в Минойския дворец - древни склуптори на богини, съдове, монети и восъчни модели наминойски къщи. Музеят ще откриете на площад Елефтериа.

В Природонаучния музей интерес представлява симулатора на земетресения, даже ще почуствате природното бедствие и указания за реагиране, ако се случи такова. Тук ще видите останки на скелет от праисторическо животно живяло на острова.

Не пропускайте и Дворецът Кносос, намиращ се на 5км. от Ираклион. От някогашните 1000 стаи са въстановени малко, а в тях се съхраняват фрески и стенописи, религиозни олтари, делви за зърно. В отделна стая – тронната зала се намира тронът, най-старият в цяла Европа. Входът за студенти е безплатен.

Посетете и Базилика Свети Марк, изградена във венициански стил. Храмът е построен от венецианците, а днес се ползва предимно за изложби и в него е изложена общинската библиотека.

Накрая поседнете край Фонтанът Морозини, в миналото е бил владение на венецианския администратор Франческо Морозини. Целия фонтан е с релефи от гръцката митология, а от устите на четирите лъва блика вода, от която в миналото с помощта на акведукт се е снабдявал целия град.

Историята на Ираклион и целия остров Крит е много интересна. Подарете си това пътуване и ще останете много доволни!

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ИРАКЛИОН (AIRPORT HERAKLION - HER)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.