Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании до и от Летище Варшава - Фредерик Шопен (WAW) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

 
Самолетни билети Варшава
Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще открие за Вас най-икономична цена за самолетен билет до Летище Варшава - Фредерик Шопен (WAW). Ще Ви предложим специална цена, която няма да откриете никъде другаде. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване до столицата на Полша - Варшава.

За резервация на самолетен билет до Летище Варшава - Фредерик Шопен (WAW) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до Летище Варшава - Фредерик Шопен (WAW)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато сте готови с подходящия за Вас вариант за самолетен билет до Варшава, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване във Варшава.

 

 


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ВЪВ ВАРШАВА
Какво да посетим и разгледаме във Варшава?


Ако сте решили да посетите столицата на Полша - Варшава започнете от Монумента на крал Зигмунт III Ваза. Той представлява краля в реалния му ръст и е символ на смелост и готовност за борба със злото.

От музеите можете да посетите Историческия музей простиращ се в три двора и разказващ историята от миналото до днешни времена. За туристите от различна националност се прожектира филм на различни езици.

Следва Националния Музей съхраняващ стари и модерни картини, библиотека и стари карти и печати. В Музея на Шопен ще се потопите в живота и творчеството на великия композитор.

Затворът музей Павиак е също интересен - символ на репресиите, които е преживял полския народ по време на войната. Музеят е затворен в понеделник и вторник.

Хълмът Вавел или както го наричат още – Катедралата Вавел съхранява редки гоблени и мебелировка в стил барок.

Най-ценния паметник на полската култура е Дворец Виланов, построен от крал Ян III Собиески, а в центъра е разположен Дворец Чапски.

От живописните площади най-добре е да посетите Площада на Стария град. На него се провеждат всички празненства, тук ще Ви разкажат легендата за базилиск съхранявал съкровищата на старата част на Вършава.

Разходката Ви може да завърши с най-хубавото зелено кътче във Варшава - Парк Лажиенки, на чийто територия се намира паметника на Шопен и езера представляващи нео класическия Дворец на водата.

Пожелаваме Ви приятна разходка във Варшава.


РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ ВАРШАВА - ФРЕДЕРИК ШОПЕН (AIRPORT WARSAW - FREDERIC CHOPIN - WAW)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ

 


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ