ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Намерете изгоден самолетен полет на редовни и нискотарифни авиокомпании от и до Летище Букурещ - Хенри Коанда (Отопени) - (OTP) или Летище Букурещ - Банеаса (BBU) като направите онлайн резервация на самолетен билет ТУК или като се обадите в центъра за резервации на самолетни билети.

 

Самолетни билети Букурещ

 

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ ще Ви предостави най-ниската цена за самолетен билет до Летище Букурещ - Хенри Коанда (Отопени) - (OTP) или Летище Букурещ - Банеаса (BBU). Ние разполагаме с различни резервационни системи, като така сравняваме полетите на редовни и нискотарифни авиокомпании. Освен това ще Ви предложим специална цена. Нашият онлайн център за обслужване на клиенти е съставен от професионални туристически агенти, които ще Ви помогнат да организирате Вашето евтино самолетно пътуване от или до Летище Букурещ - Хенри Коанда (Отопени) - (OTP) или Летище Букурещ - Банеаса (BBU).

За резервация на самолетен билет до Летище Букурещ - Хенри Коанда (Отопени) - (OTP) или Летище Букурещ - Банеаса (BBU) последвайте стъпките:
- Изберете интервала, в който ще пътувате до или от Летище Букурещ - Хенри Коанда (Отопени) - (OTP) или Летище Букурещ - Банеаса (BBU)
- Когато правите запитването си прегледайте офертите +/-3 дни за да изберете най-евтиния за Вас вариант


Когато изберете Вашият подходящ вариант за самолетен билет до Букурещ, Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ може да Ви предложи и варианти за хотелско настаняване в Букурещ.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БУКУРЕЩ

Какво да посетим и разгледаме в Букурещ?


На екскурзия сте в столицата на Румъния - Букурещ. Ще се спрем първо пред Триумфалната арка, паметник на войниците от Първата световна  война. Тя първо е построена в 1922г. от дървен материал и завършена 1936г. с  гранит. Ако си направите труда да се изкачите на върха пред погледа Ви ще се разкрие красива панорама на града. От тук се вижда Двореца на парламента, най-известната сграда свързана с управлението на Чаушеско. Богато изградения дворец разказва историята при управлението му.

След това идва ред на музеите: Национален художествен музей, намиращ се в кралския дворец и представлява колекция от много произведения включително на Ел Греко и Рембранд. Той се състои от две части, европейско и румънско изкуство.

Пристигаме в Музея на румънските селяни, открит 1906г и дом на икони, керамика и облекла, изложба от комунизма, тук е и трансилванската църква от осемнадесети век. 20 000 носии са изложени в музея, показващи традициите на румънския народ.

Музеят на историята на изкуството е построен 1833-34г. и се намира в двореца Суту, съдържа документи и около 300 000 експоната. Тук се съхранява документа за името на града Букурещ издаден от Влад Цепеш 1459г.

Музея на еврейската история се намира в синагога, построен 1850г. като свидетелство за еврейското население.

Стигаме до Музей на селото, с площ от  30 арка и простиращ се по брега на езерото Херастрау. Паркът, в който се намира музея носи същото име. 50 сгради  разказват за историята  и архитектурата на румънското село. Експонатите са автентични и са събрани тук за да се добие представа за изгледа на селата.

Разходката продължава през Площада на революцията, свързан със събитията  на режима на Чаушеско и края на неговото управление, годината е 1989.

Пристигаме до Националния театър, основан 1852г.

На ред са Стария княжески съд, построен от Влад Цепеш Дракула, в който държали затворниците и Княжеската църква на Букурещ, като най-стара сграда в града.

Ще минем и по най-красивия парк построен по проект на Едуард Редонт. Паркът е осеян от много монументи.

Последно ще посетим Университет Пиата. Той е с интересна история. През 1989г. по време на революцията тук са се водили жестоки битки, затова в памет на загиналите тук ма 10 каменни кръста.

РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ - ХЕНРИ КОАНДА (ОТОПЕНИ)  (AIRPORT BUCHAREST - HENRI COANDA OTOPENI - OTP)
РЕЗЕРВИРАЙ ОНЛАЙН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ЛЕТИЩЕ БУКУРЕЩ - БАНЕАСА (AIRPORT BUCHAREST - BANEASA - BBU)

 

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПОЛЕТ


СХЕМА НА МЕСТАТА В САМОЛЕТА


ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.