ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 

Колко багаж мога да взема?
Безплатния багаж, който е разрешен за превозване зависи от избраната от Вас авиокомпания, а също така и от вида на тарифата и дестинацията. Най-често срещаната позволена норма за разрешен регистриран багаж за икономична класа e по един брой (парче) до максимум 23 кг. Важно е да се отбележи също, че освен килограмите трябва да се съблюдават и размерите на багажа. В повечето случаи общия размер от трите измерения на багаж трябва да не надхвърлят повече от 158 см.

Колко струва регистрирания (чекирания) багаж?
Има тарифи на редовни и нискотарифни авиокомпании, които не включват чекиран (регистриран) багаж, а само ръчен. Съществува възможност за добавяне на чекиран багаж срещу допълнително заплащане. Попитайте Вашия туристически агент за сумата, която трябва да се доплати. Обикновено, ако заплатите за допълнителен багаж по време на резервация е най-евтино, а заплащането на летището е най-скъпо.

Какви са изискванията за превозване на ръчен багаж?
Разрешения ръчен багаж е между 5 кг (за чартърните полети) и 8 кг (за редовните полети). Както и при регистрирания багаж, така и тук трябва да се спазват размери. Тук те са: сборът на 3-те измерения на ръчния багаж да не надвишава 115 см. В случай че теглото на ръчния багаж надвишава допустимите норми, ще Ви накарат да заплатите такса за свръхбагаж към съответния авиопревозвач на место на летището.

Какво не мога да сложа в ръчния багаж?
В ръчния багаж е забранено да се слагат  всякакви течности, гелове, козметични препарати, остри, режещи, избухливи и запалителни предмети.

Какво да направя, ако възникне проблем при превозване на моя багаж?
В случай че възникне проблем с Вашия багаж, като повреда на багаж, забавяне или загубване, моля да свържете се с представител на авиокомпанията или съответната служба на летището, на което се намирате.

Колко алкохол и цигари мога да взема в самолета?
Всеки пътник над 18 години може да вземе в регистрирания багаж по 1 литър алкохол, 2 бутилки вино и 1 стек цигари.

Каква сума пари мога да взема, когато пътувам със самолет?
Валутата, която може да вземе всеки пътник над 18 години без деклариране на летището е с равностойност на 10000 евро.

ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.