ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ 
Viber / WhatsApp: +359896889907 
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00-17:00  ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ 


Kонцепция за ранни записвания.
Колкото по-рано си резервирате самолетен билет, хотелско настаняване или почивка, толкова отстъпката ще бъде по-голяма. За някои от пакетните почивки и при някои от хотелите намаленията достигат дори до 40 % от редовните цени. Така ще си гарантирате сигурна резервация за желания период и желания тип помещение, както и възможно най-ниска цена. Най-големите намаления са в началото на промоционалните кампании.

Кога да резервираме?
Препоръчваме на всички желаещи, които искат да се възползват от тях да направят своята резервация възможно най-скоро. При резервации в последния момент съществува голяма вероятност местата в хотела и в периода, които желаете да са изчерпани. 

Защо да направим ранна резервация?
Когато направите Вашата резервация месеци по-рано, Вие планирате почивните си дни в годината предварително. Това Ви дава спокойствие и сигурност както за Вас, така и за Вашия работодател. 

Кога започват промоциите и отстъпките?
Отстъпките за ранните резервации на самолетни билети и хотели, както и за записвания за почивки започват още от края на летния сезон предходната година, т.е. можете да резервирате почивка през месец октомври, ноември или декември за планираното пътуване през следващата година. 

Колко е капарото, което трябва да внесем първоначално?
Най-изгодните записвания за почивки обикновено изискват депозит само на 10 % от пакетното пътуване и не е нужно да заплащате цялата сума на резервацията Ви наведнъж. С това първоначално заплащане си гарантирате по-ниската цена. Имайте предвид, че всеки хотел има различни условия за ранни резервации и различни срокове за валидност на отстъпките. Голяма част от хотелите приключват с намаленията за ранни записвания през април месец, а след това можете да направите резервация на редовните цени, но те със сигурност ще бъдат по-високи. 

Самолетни билети София
Самолетни билети Варна
Самолетни билети Бургас
Самолетни билети Пловдив

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

АВИОТРАВЕЛ

 


ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ

 


НИСКОБЮДЖЕТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

БЛОГЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

https://air-bg.com/images/stories/logos/kruiz.eu-logo.png
ПЪТУВАНЕ С КРУИЗ


ПОЧИВКИ И ВАКАНЦИИ

ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ

 


ХОТЕЛИ В ЧУЖБИНАХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.